Vans

UA Era Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black
Merk product code VN000EWZBLK1
Serie Era
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA Era Lage Sneakers van Vans zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm en extra comfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en tractie, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden.

Met het merk Vans weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. Deze UA Era sneakers zijn uitgevoerd in een tijdloze zwarte kleur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke outfit. De merkproductcode VN000EWZBLK1 zorgt ervoor dat je precies weet welk model je hebt, terwijl de Era-serie garant staat voor een klassiek ontwerp dat altijd in de mode blijft.

Deze lage sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De ronde neus geeft de schoenen een moderne uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, de UA Era Lage Sneakers van Vans zijn de perfecte keuze voor een trendy en comfortabele look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies