Vans

Ua Era Leopard Black True White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black True White
Merk product code VN0A4U393I61
Patroon Tijgerprint
Serie Era
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Ua Era Leopard Lage Sneakers van Vans zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en comfortabele schoen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze zacht aanvoelen en een goede ventilatie bieden. De rubberen zool zorgt voor een uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden.

Met het opvallende tijgerprint patroon geven deze sneakers een speelse en modieuze uitstraling aan elke outfit. De ronde neus en vetersluiting zorgen voor een klassieke en tijdloze look, terwijl de merknaam "Vans" staat voor kwaliteit en stijl. De kleurcombinatie van zwart en wit, genaamd "Black True White", voegt een eigentijds en veelzijdig element toe aan deze schoenen.

De Ua Era Leopard Lage Sneakers behoren tot de Era serie van Vans, wat staat voor een tijdloos ontwerp en uitstekende pasvorm. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze sneakers zijn de perfecte keuze om je look compleet te maken. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van deze geweldige schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies