Vans

UA Classic Slip On Blk&Whtchckerboard/Wht

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Blk&Whtchckerboard/Wht
Merk product code VN000EYEBWW1
Serie Slip-on
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De UA Classic Slip On is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor ze lang meegaan en er tegelijkertijd trendy uitzien.

De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen.

De rubberen zool van de UA Classic Slip On biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Het elastische sluitingssysteem maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te trekken, zonder gedoe met veters.

Deze slip-on sneakers behoren tot de bekende serie van Vans, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De kleur van deze schoenen is Blk&Whtchckerboard/Wht, wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling.

Met de productcode VN000EYEBWW1 weet je zeker dat je de authentieke UA Classic Slip On van Vans krijgt. De ronde neus van deze sneakers geeft je voeten voldoende ruimte en zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en modieuze schoen die perfect is voor dagelijks gebruik, dan is de UA Classic Slip On de ideale keuze. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van deze geweldige sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies