Vans

UA Authentic Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Navy
Merk product code VN000EE3NVY1
Serie Authentic
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA Authentic Lage Sneakers van Vans zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen.

De rubberen zool van de UA Authentic Lage Sneakers biedt uitstekende grip en tractie op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een casual dagje uit hebt gepland, deze sneakers zullen je niet teleurstellen. Het ronde neusontwerp geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De UA Authentic Lage Sneakers maken deel uit van de populaire Authentic serie van Vans. Met het merk Vans weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. De navy kleur van deze schoenen voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Met de unieke productcode VN000EE3NVY1 weet je zeker dat je een authentiek paar Vans-sneakers in handen hebt.

Als je op zoek bent naar veelzijdige sneakers die zowel trendy als comfortabel zijn, dan zijn de UA Authentic Lage Sneakers van Vans de perfecte keuze voor jou. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies