Vans

TD SK8-Hi Zip Black/White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black/White
Merk product code VN000XG5Y281
Serie SK8-Hi
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en comfortabele hoge sneakers voor kinderen? Dan is de TD SK8-Hi Zip van Vans precies wat je nodig hebt! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en slijtvast. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor je kind de hele dag door kan rennen en spelen zonder last te krijgen van vermoeide voeten.

De TD SK8-Hi Zip sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je kind nu op het schoolplein speelt of in de speeltuin rent, met deze sneakers kan hij of zij vol vertrouwen bewegen. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleurcombinatie van zwart en wit geeft de schoenen een moderne en tijdloze uitstraling.

De SK8-Hi serie van Vans is al jarenlang een favoriet onder sneakerliefhebbers. Met de ritssluiting en vetersluiting zijn deze sneakers gemakkelijk aan en uit te trekken. De ronde neus zorgt voor voldoende ruimte en comfort voor de voeten. Of je kind nu naar school gaat, een dagje uit heeft of gewoon lekker wil spelen, met de TD SK8-Hi Zip sneakers van Vans is hij of zij altijd klaar voor avontuur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies