Vans

SK8-HI Reissue V Black/True White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black/True White
Merk product code VN00018T6BT1
Serie SK8-Hi
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en comfortabele hoge sneakers voor kinderen? Dan is de SK8-HI Reissue V van Vans de perfecte keuze! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De binnenkant is gemaakt van canvas, waardoor de sneakers ademend en lichtgewicht zijn. De binnenzool is gemaakt van zacht textiel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

De zool van de SK8-HI Reissue V is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor deze sneakers lang meegaan en goede grip bieden. Het klittenband sluitingssysteem maakt het gemakkelijk om de sneakers aan en uit te trekken, perfect voor kinderen die graag zelfstandig willen zijn. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Deze sneakers behoren tot de SK8-Hi serie van Vans, een iconische collectie die geliefd is bij sneakerliefhebbers over de hele wereld. De kleur van deze sneakers is Black/True White, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De productcode van deze sneakers is VN00018T6BT1, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Met de SK8-HI Reissue V sneakers van Vans kunnen kinderen comfortabel en stijlvol de wereld verkennen. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte sneakers voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies