Vans

Old Skool Black black white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black black white
Merk product code VN000D3HY281
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Old Skool Lage Sneakers van Vans zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De binnenzool is ook gemaakt van textiel en biedt extra demping en ondersteuning. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De Old Skool sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Vans, dat bekend staat om zijn trendy en tijdloze ontwerpen. De kleurnaam van deze schoenen is "Black black white", wat een klassieke en veelzijdige keuze is. De productcode van deze sneakers is VN000D3HY281, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden. Deze sneakers behoren tot de Old Skool serie van Vans, die geliefd is bij sneakerliefhebbers over de hele wereld.

De Old Skool Lage Sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen wensen. De ronde neus geeft de schoenen een sportieve en casual uitstraling. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar een feestje gaat of gewoon een comfortabele schoen voor alledaags gebruik zoekt, deze Old Skool sneakers zijn de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies