Vans

Old Skool Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Navy
Merk product code VN000D3HNVY
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Old Skool Lage Sneakers van Vans zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het dragen.

De rubberen zool van de Old Skool sneakers biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze schoenen is navy, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm van de schoenen aanpassen aan jouw wensen, zodat ze altijd perfect zitten. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling, die nooit uit de mode raakt. De Old Skool serie van Vans is een iconische collectie die geliefd is bij sneakerliefhebbers over de hele wereld.

Met de productcode VN000D3HNVY kun je deze Old Skool Lage Sneakers gemakkelijk vinden en bestellen. Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met deze trendy en comfortabele sneakers van Vans.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies