Vans

Classic Slip-on Black/White Checkerboard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black/White Checkerboard
Merk product code VN000ZBUEO11
Serie Slip-on
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Classic Slip-on is een must-have voor kinderen die dol zijn op comfort en stijl. Deze lage sneakers van Vans zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en langdurig gebruik.

Met het elastische sluitingssysteem is het aantrekken van deze Slip-on sneakers een fluitje van een cent. Geen gedoe met veters strikken, gewoon instappen en klaar! De ronde neus geeft deze schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Deze Classic Slip-on sneakers zijn van het bekende merk Vans en hebben de kleur Black/White Checkerboard. De unieke merkproductcode VN000ZBUEO11 zorgt ervoor dat je altijd de juiste schoenen kunt vinden. Deze Slip-on sneakers maken deel uit van de populaire Slip-on serie van Vans.

Met de Classic Slip-on sneakers kunnen kinderen genieten van comfortabele en trendy schoenen. Of het nu voor dagelijks gebruik, school of een casual gelegenheid is, deze sneakers zijn altijd een goede keuze. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte combinatie van stijl en gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies