UGG

La Daze Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Schuim
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1114494
Type hak Chunky
Type sluiting Trekkoord
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de La Daze Lage Sneaker van UGG echt iets voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook nog eens duurzaam. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

De binnenzool van de La Daze sneaker is gemaakt van schuim, waardoor je voeten de hele dag door optimaal worden ondersteund. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze sneakers ook nog eens geschikt voor verschillende ondergronden. Met de chunky hak en de ronde neus hebben deze sneakers een trendy uitstraling die perfect past bij de huidige modetrends.

De La Daze sneaker van UGG is voorzien van een handige trekkoordsluiting, waardoor je de schoenen gemakkelijk kunt aan- en uittrekken. De zwarte kleur geeft deze sneakers een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met verschillende outfits. Met de productcode 1114494 weet je zeker dat je de originele UGG sneakers in handen hebt.

Met de La Daze Lage Sneaker van UGG ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies