Timberland

Sprint Trekker Mid Wheat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Nubuck
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brown
Merk product code TB0A2FEP2311
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Sprint Trekker Mid is een stijlvolle toevoeging aan onze collectie hoge sneakers voor heren. Met zijn duurzame nubuck materiaal en comfortabele ReBOTL-binnenkant, biedt deze schoen zowel stijl als functionaliteit. De rubberen zool zorgt voor uitstekende grip en langdurige slijtage. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en deze schoen is daar geen uitzondering op. De bruine kleur geeft een klassieke uitstraling aan elke outfit. Met de vetersluiting en ronde neus is deze schoen zowel praktisch als trendy.

De Sprint Trekker Mid is speciaal ontworpen voor heren die op zoek zijn naar een veelzijdige en modieuze schoen. Het nubuck materiaal geeft een luxe uitstraling en zorgt voor een duurzame schoen die lang meegaat. De ReBOTL-binnenkant is niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor deze schoen draag je bij aan een duurzamere wereld.

Met de rubberen zool van de Sprint Trekker Mid ben je verzekerd van uitstekende grip, zelfs op gladde ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke outdoor activiteit onderneemt, deze schoen biedt de juiste ondersteuning en bescherming. Het merk Timberland staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige producten, en deze schoen is daar geen uitzondering op.

De bruine kleur van de Sprint Trekker Mid is tijdloos en veelzijdig. Het past bij elke outfit en geeft een klassieke uitstraling. Of je nu casual gekleed gaat of een meer formele look wilt creëren, deze schoen is de perfecte keuze. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, terwijl de ronde neus een comfortabele en trendy uitstraling geeft.

Met de Sprint Trekker Mid van Timberland heb je een schoen die zowel stijlvol als functioneel is. Het duurzame nubuck materiaal, de comfortabele ReBOTL-binnenkant en de rubberen zool maken deze schoen ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een schoen voor een avontuurlijke outdoor activiteit of gewoon een trendy toevoeging aan je garderobe, deze schoen voldoet aan al je verwachtingen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies