Timberland

Sprint Trekker Mid Militray Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Nubuck
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Green
Merk product code TB0A5NAK3271
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Sprint Trekker Mid is een stoere hoge sneaker voor kinderen van het merk Timberland. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de schoen is gemaakt van ReBOTL-materiaal, wat niet alleen comfortabel is maar ook bijdraagt aan een duurzame productie. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat jouw kinderen veilig en stabiel kunnen lopen. De ronde neus en vetersluiting maken deze schoenen helemaal compleet.

Met de Sprint Trekker Mid sneakers kunnen kinderen vol vertrouwen en in stijl de wereld ontdekken. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De groene kleur van het merk geeft een frisse en trendy uitstraling aan de schoenen. De productcode TB0A5NAK3271 zorgt ervoor dat je precies het juiste paar kunt vinden.

Of het nu gaat om een dagje school, een avontuurlijke wandeling of gewoon lekker spelen, de Sprint Trekker Mid is de perfecte keuze. Deze sneakers bieden niet alleen comfort en stijl, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. Laat jouw kinderen genieten van elke stap met deze geweldige schoenen van Timberland.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies