Superga

Cotropew 2730 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Superga
Merk kleurnaam White
Merk product code SUPS00CF20901
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Cotropew 2730 is een trendy paar espadrilles voor dames. Deze espadrilles zijn gemaakt van textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stevige grip. Dit product is van het merk Superga en heeft de kleurnaam White. De productcode van dit merk is SUPS00CF20901.

Deze espadrilles hebben een plateauhak, waardoor je net dat beetje extra lengte krijgt zonder in te leveren op comfort. De vetersluiting zorgt ervoor dat de schoenen goed aan je voeten blijven zitten. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling.

Met de Cotropew 2730 espadrilles van Superga loop je er stijlvol bij. Deze trendy schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje uit is of een avondje uit met vrienden. Combineer ze met je favoriete zomeroutfit voor een modieuze look. Met deze espadrilles ben je klaar om de show te stelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies