Superga

2750 Cotu Classic Grey Prim Favor

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Superga
Merk kleurnaam Grey Prim Favor
Merk product code SUPS000010AGM
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De 2750 Cotu Classic Lage Sneakers voor dames zijn een must-have voor elke fashionista. Deze sneakers zijn gemaakt van canvas, wat zorgt voor een comfortabele en ademende pasvorm. De binnenkant is gevoerd met textiel, waardoor je voeten de hele dag fris en droog blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je deze sneakers keer op keer kunt dragen.

Deze sneakers zijn van het merk Superga, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze schoenen is Grey Prim Favor, een trendy en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is SUPS000010AGM, waardoor je altijd het juiste paar kunt vinden.

De 2750 Cotu Classic sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze perfect kunt aanpassen aan jouw voeten. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze sneakers zijn de ideale keuze.

Met de 2750 Cotu Classic Lage Sneakers van Superga ben je verzekerd van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies