Superga

2740 Platform Beige Lt Eggshel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk Superga
Merk kleurnaam Beige Lt Eggshel
Merk product code SUPS21384WAKJ
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De 2740 Platform Lage Sneakers voor dames zijn de perfecte keuze voor een casual en trendy look. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stabiele grip, zodat je de hele dag door kunt lopen zonder problemen. Het merk Superga staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze sneakers is Beige Lt Eggshel, wat een subtiele en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Wat deze sneakers echt speciaal maakt, is de plateauhak. Deze hak geeft je niet alleen een beetje extra lengte, maar zorgt ook voor een trendy en modieuze uitstraling. De vetersluiting zorgt ervoor dat de sneakers goed op je voeten blijven zitten en dat je ze naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat met vrienden of gewoon een comfortabele schoen wilt dragen tijdens je dagelijkse bezigheden, de 2740 Platform Lage Sneakers van Superga zijn de ideale keuze. Met hun trendy design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zullen deze sneakers zeker je nieuwe favoriete schoenen worden. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies