Steve Madden

Standout Sneaker White Sil

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam White Sil
Merk product code SM11002083
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Standout Sneaker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de sneaker is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen.

Deze trendy sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Steve Madden, dat bekend staat om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen. De kleur van deze sneaker is White Sil, wat een frisse en veelzijdige uitstraling geeft. Met de productcode SM11002083 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product.

De Standout Sneaker heeft een chunky hak, wat zorgt voor een trendy en stoere look. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de sneaker gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneaker een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen.

Met de Standout Sneaker ben je klaar om de show te stelen. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een sportieve look wilt creëren, deze sneakers zijn de perfecte aanvulling op jouw schoenencollectie. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Standout Sneaker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies