Steve Madden

Pitty Sneaker Black Mesh

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Black Mesh
Merk product code SM11001024
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Pitty Sneaker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen.

Met een rubberen zool biedt de Pitty Sneaker uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden. Het plateauhakontwerp voegt een trendy en eigentijdse touch toe aan deze sneakers, waardoor ze perfect zijn voor zowel casual als meer geklede gelegenheden.

De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, zodat je de sneakers kunt aanpassen aan jouw comfortniveau. De ronde neus geeft de Pitty Sneaker een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen.

De Pitty Sneaker is ontworpen door het bekende merk Steve Madden, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve schoenen. Met de kleurnaam "Black Mesh" voegt dit paar sneakers een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De productcode van dit merk is SM11001024.

Met de Pitty Sneaker ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies