Skechers

Uno Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch duraleer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Traagschuim
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 73690
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Maak kennis met de Uno Lage Sneakers voor dames van het merk Skechers. Deze trendy sneakers zijn gemaakt van synthetisch duraleer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. De binnenzool is gemaakt van traagschuim, wat zich aanpast aan de vorm van je voeten voor extra ondersteuning en demping.

De Uno sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en stabiliteit. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm. Met de off white kleur en het merkproductcode 73690 zijn deze sneakers een echte eyecatcher.

De Uno sneakers maken deel uit van de gelijknamige serie van Skechers. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een sportieve look wilt creëren, met de Uno Lage Sneakers ben je altijd trendy en comfortabel gekleed.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies