Skechers

Uno Stand On Air Light Grey Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch duraleer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Traagschuim
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Light Grey Black
Merk product code 52458
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de Uno Stand On Air van Skechers perfect voor jou. Deze lage sneakers voor heren zijn gemaakt van synthetisch duraleer, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De binnenzool is gemaakt van traagschuim, waardoor elke stap gedempt wordt en je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Uno Stand On Air is onderdeel van de Uno serie van Skechers en heeft een trendy uitstraling. De schoenen hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De kleur van deze sneakers is lichtgrijs zwart, wat een moderne en veelzijdige uitstraling geeft. Met de productcode 52458 weet je zeker dat je de juiste schoenen hebt gekozen.

Met de Uno Stand On Air sneakers van Skechers ben je klaar om de dag comfortabel en stijlvol door te brengen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies