Skechers

Uno Stand On Air Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch duraleer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Traagschuim
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Black
Merk product code 52458
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de Uno Stand On Air van Skechers de perfecte keuze voor jou. Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden een geweldige mix van kwaliteit en trendy design.

De Uno Stand On Air is gemaakt van hoogwaardig synthetisch duraleer, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de binnenzool van traagschuim. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en biedt extra demping voor je voeten. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, met de Uno Stand On Air blijven je voeten fris en comfortabel.

De rubberen zool van deze sneakers zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd kunt lopen op verschillende ondergronden. De ronde neus en vetersluiting geven de schoenen een klassieke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke casual outfit.

De Uno Stand On Air is onderdeel van de populaire Uno-serie van Skechers. Met het merklogo in het zwart op de schoen en de productcode 52458, laat je zien dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen paar Uno Stand On Air sneakers en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies