Skechers

Uno Stand On Air Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch duraleer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Traagschuim
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Black
Merk product code 52458
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Uno Stand On Air Lage Sneakers voor heren van Skechers zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van synthetisch duraleer, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is gemaakt van traagschuim, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en extra demping. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. De Uno Stand On Air sneakers hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Het merk Skechers staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met hun zwarte kleur en stijlvolle design zijn ze een must-have voor elke moderne man. Bestel vandaag nog je eigen paar Uno Stand On Air Lage Sneakers en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies