Skechers

Uno Rugged Rugged One Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Black
Merk product code 155220
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Uno Rugged Rugged One is een stoere en robuuste lage sneaker voor volwassenen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De zool van de Uno Rugged Rugged One is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke outdoor activiteit onderneemt, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning en bescherming voor je voeten.

Deze sneakers zijn van het bekende merk Skechers en hebben de kleur zwart. De merknaam en productcode, 155220, zijn te vinden op de schoen. Dit geeft de Uno Rugged Rugged One een authentieke en herkenbare uitstraling.

De Uno Rugged Rugged One behoort tot de Uno serie van Skechers. Deze serie staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

Deze sneakers hebben een ronde neus, wat zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen. Of je nu een casual outfit draagt of een sportieve look wilt creëren, de Uno Rugged Rugged One is de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies