Skechers

Uno Lite Rainbow Specks Black Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Traagschuim
Merk Skechers
Merk kleurnaam Black Multi
Merk product code 310457L
Serie Uno
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor kinderen? Dan zijn de Uno Lite Rainbow Specks Lage Sneakers van Skechers de perfecte keuze! Deze sneakers zijn gemaakt van synthetisch materiaal en hebben een textiele binnenkant, waardoor ze zacht aanvoelen en de voeten van je kind goed ondersteunen.

De zool van deze sneakers is gemaakt van traagschuim, wat zorgt voor een uitstekende demping en comfort tijdens het dragen. De ronde neus geeft de schoenen een speelse uitstraling, terwijl de klittenband- en vetersluiting zorgen voor een makkelijke en stevige pasvorm.

De Uno Lite Rainbow Specks sneakers behoren tot de Uno serie van Skechers en zijn verkrijgbaar in de kleur Black Multi. Met de merkproductcode 310457L weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Geef je kinderen de stijl en het comfort dat ze verdienen met deze geweldige sneakers van Skechers. Bestel de Uno Lite Rainbow Specks Lage Sneakers vandaag nog en laat ze stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies