Skechers

Uno Air Blitz Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Traagschuim
Merk Skechers
Merk kleurnaam Black Black
Merk product code 403673L
Serie Uno
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers voor kinderen? Dan is de Uno Air Blitz van Skechers de perfecte keuze! Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling.

De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor de voeten van je kind de hele dag door comfortabel blijven. De traagschuim zool biedt extra demping en ondersteuning, waardoor deze sneakers ideaal zijn voor actieve kinderen.

Met de klittenband- en vetersluiting kunnen de sneakers gemakkelijk worden aangetrokken en aangepast aan de voeten van je kind. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl het merk Skechers garant staat voor kwaliteit en stijl.

De Uno Air Blitz sneakers zijn onderdeel van de Uno serie en zijn verkrijgbaar in de kleur "Black Black". De productcode van deze sneakers is 403673L. Met deze trendy sneakers kan je kind vol vertrouwen en in stijl de wereld ontdekken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies