Skechers

Uno 2-Air Around You Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 232181
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de Uno 2-Air Around You van Skechers de perfecte keuze voor heren. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen.

De Uno 2-Air Around You sneakers zijn uitgevoerd in een trendy olijfgroene kleur, wat zorgt voor een modieuze uitstraling. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke en tijdloze look, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de productcode 232181 weet je zeker dat je de originele Skechers Uno 2-Air Around You sneakers in handen hebt. Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een hoogwaardig product dat lang meegaat. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, met deze sneakers ben je altijd verzekerd van comfort en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies