Skechers

Arch Fit Smooth-Comfy Chill Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Black
Merk product code 167373
Serie Arch Fit
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle hoge sneakers? Dan is de Arch Fit Smooth-Comfy Chill van Skechers perfect voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard draagcomfort.

De Arch Fit Smooth-Comfy Chill is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het dragen.

Met een rubberen zool bieden deze sneakers uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De Arch Fit Smooth-Comfy Chill is onderdeel van de Arch Fit serie van Skechers, wat staat voor ultiem comfort en ondersteuning. Met het merkproductcode 167373 en de kleurnaam Black, kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Maak een statement met deze trendy hoge sneakers en geniet van het comfort dat ze bieden. Bestel vandaag nog jouw Arch Fit Smooth-Comfy Chill en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies