Skechers

Arch Fit Charge Back Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Mesh
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 232042
Serie Arch Fit
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Arch Fit Charge Back is een geweldige toevoeging aan onze collectie Lage Sneakers voor heren. Deze sneakers zijn gemaakt van ademend mesh materiaal, waardoor je voeten de hele dag koel en comfortabel blijven. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Het merk achter deze sneakers is Skechers, een bekend en betrouwbaar merk in de schoenenindustrie. De kleur van deze schoenen is Olive, wat een trendy en veelzijdige keuze is. Met de vetersluiting kun je de pasvorm aanpassen aan jouw voorkeur. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Kortom, de Arch Fit Charge Back is de perfecte combinatie van stijl en comfort voor elke moderne man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies