Skechers

Arch Fit Charge Back Charcoal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Mesh
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Charcoal Black
Merk product code 232042
Serie Arch Fit
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Arch Fit Charge Back is een stijlvolle lage sneaker voor heren. Met zijn moderne uitstraling en comfortabele pasvorm is deze schoen perfect voor dagelijks gebruik. De schoen is gemaakt van ademend mesh materiaal, wat zorgt voor een goede ventilatie van de voeten. De binnenkant is gevoerd met zacht textiel, waardoor de schoen heerlijk comfortabel aanvoelt. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Arch Fit Charge Back is ontworpen door het bekende merk Skechers. Met hun jarenlange ervaring in het maken van kwaliteitsschoenen, weet je dat je met deze sneaker een betrouwbaar product in handen hebt. De kleur van de schoen is Charcoal Black, wat zorgt voor een stoere en eigentijdse uitstraling. De productcode van deze schoen is 232042, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

De Arch Fit Charge Back behoort tot de Arch Fit serie van Skechers. Deze serie staat bekend om zijn uitstekende ondersteuning en comfort. De schoen heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen wensen. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Met de Arch Fit Charge Back haal je een trendy en comfortabele sneaker in huis. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje op stap gaat, deze schoen biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat de Arch Fit Charge Back kan maken voor jouw voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies