Shoesme

Shoesme White Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Microleer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam White Green
Merk product code SH22S004
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy sneakers voor kinderen? Dan zijn de Shoesme Sneakers echt iets voor jou! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig microleer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook nog eens comfortabel zitten. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend effect. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat jouw kind veilig kan rennen en spelen.

De Shoesme Sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Shoesme, dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy designs. Deze specifieke sneakers hebben een mooie witte en groene kleur, die perfect past bij elke outfit. De productcode van deze sneakers is SH22S004, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan de voet van jouw kind. De ronde neus zorgt voor extra comfort en ruimte voor de tenen. Met de Shoesme Sneakers kan jouw kind vol vertrouwen de wereld verkennen en er tegelijkertijd trendy uitzien!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies