Shoesme

Shoesme Trainer White Lilac Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam White Lilac Green
Merk product code NR22S100
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan zijn de Shoesme Trainer Lage Sneakers perfect voor jou! Deze trendy sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een ademend en duurzaam materiaal.

De Shoesme Trainer Lage Sneakers hebben een rubberen zool, waardoor je de hele dag kunt genieten van een goede grip en optimale ondersteuning. Of je nu een lange wandeling maakt of de stad in gaat, deze sneakers bieden het comfort dat je nodig hebt. Daarnaast hebben ze een ronde neus, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.

Wat deze sneakers extra bijzonder maakt, is het merk Shoesme. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Shoesme Trainer Lage Sneakers zijn verkrijgbaar in de kleurcombinatie White Lilac Green, wat zorgt voor een frisse en opvallende look. De merkproductcode NR22S100 geeft aan dat je een uniek paar sneakers in handen hebt.

De Shoesme Trainer Lage Sneakers zijn voorzien van zowel klittenband als veters, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je ze het liefst draagt. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig. Of je nu gaat voor een casual look of juist iets meer gekleed, met deze sneakers kun je alle kanten op.

Kortom, de Shoesme Trainer Lage Sneakers zijn de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfort, stijl en kwaliteit. Met hun hoogwaardige leer, rubberen zool, trendy design en handige sluitingsopties bieden ze alles wat je nodig hebt in een paar sneakers. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies