Shoesme

Baby Flex Brown Animal Print

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Microleer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal binnenzool Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Brown Animal Print
Merk product code BF9W001
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en comfortabele schoenen voor je kleintje? Dan is de Baby Flex van Shoesme echt iets voor jou! Deze Hoge Sneakers zijn speciaal ontworpen voor baby's en hebben een trendy uitstraling.

De Baby Flex is gemaakt van hoogwaardig microleer, wat zorgt voor een zacht en soepel gevoel. De binnenkant van de schoenen is volledig van leer, waardoor de voetjes van je baby goed kunnen ademen. De binnenzool is ook gemaakt van leer en biedt extra comfort en ondersteuning.

De zool van de Baby Flex is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor de schoenen perfect zijn voor dagelijks gebruik. Ze bieden een goede grip en zijn slijtvast, zodat je kleintje veilig kan spelen en ontdekken.

Deze schoenen zijn van het merk Shoesme, een bekend en betrouwbaar merk in de wereld van kinderschoenen. De kleur van de Baby Flex is Brown Animal Print, wat zorgt voor een trendy en speelse uitstraling. De productcode van deze schoenen is BF9W001.

De Baby Flex heeft een vetersluiting, waardoor je de schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan de voetjes van je baby. De ronde neus zorgt voor voldoende ruimte en comfort.

Met de Baby Flex van Shoesme geef je je kleintje niet alleen stijlvolle schoenen, maar ook de beste kwaliteit en comfort. Bestel ze vandaag nog en laat je baby stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies