Scotch and Soda

Vivex green multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Gerecycled mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam green multi
Merk product code 26839721
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Vivex van Scotch and Soda de perfecte keuze voor heren. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De binnenkant van de Vivex sneakers is gemaakt van gerecycled mesh, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.

Met de ronde neus en vetersluiting hebben deze sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. De groen multi kleur van Scotch and Soda geeft de Vivex sneakers een unieke en trendy uitstraling.

Of je nu een casual outfit wilt completeren of een sportieve look wilt creëren, de Vivex sneakers zijn veelzijdig en passen bij elke stijl. Met de productcode 26839721 weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van Scotch and Soda in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg deze must-have lage sneakers toe aan je collectie. Bestel nu de Vivex sneakers en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies