Scotch and Soda

New Cup White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam White
Merk product code 26831043
Serie New Cup
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De New Cup Lage Sneakers voor heren zijn een must-have voor elke modebewuste man. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled textiel, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

De rubberen zool van de New Cup Lage Sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Het merk achter deze trendy sneakers is Scotch and Soda, een bekend en geliefd merk in de modewereld. Met de kleurnaam "White" passen deze sneakers moeiteloos bij elke outfit.

De New Cup Lage Sneakers hebben een unieke productcode, namelijk 26831043, waardoor ze gemakkelijk te identificeren zijn. Deze sneakers behoren tot de New Cup serie, wat staat voor moderne stijl en tijdloze klasse. De vetersluiting zorgt ervoor dat de schoenen perfect op maat kunnen worden gemaakt, terwijl de ronde neus een comfortabele pasvorm biedt.

Met de New Cup Lage Sneakers ben je verzekerd van een trendy en comfortabele look. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een statement wilt maken, deze sneakers zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de stijl en kwaliteit van Scotch and Soda!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies