Scotch and Soda

Celest 2.0 Multi Seafoam

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Gerecycled mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Multi Seafoam
Merk product code 26733010
Serie Celest
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Celest 2.0 Lage Sneakers van Scotch and Soda een absolute must-have voor dames! Met een bovenwerk van hoogwaardig suède en een binnenkant van gerecycled mesh, bieden deze sneakers niet alleen comfort, maar ook een duurzame keuze. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en langdurige slijtvastheid. Met de vetersluiting kun je de schoenen gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Celest 2.0 Lage Sneakers zijn onderdeel van de populaire Celest serie van Scotch and Soda. Met de kleurnaam "Multi Seafoam" voegen deze sneakers een vleugje frisheid en veelzijdigheid toe aan je outfit. Of je nu gaat voor een casual look of een meer geklede stijl, deze sneakers passen bij elke gelegenheid. Met de unieke productcode 26733010 weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van Scotch and Soda in handen hebt.

Met de Celest 2.0 Lage Sneakers ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw paar en geef jouw schoenencollectie een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies