Red-Rag

Sneaker White Combi Fabrics

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Red-Rag
Merk kleurnaam White Combi Fabrics
Merk product code 76638
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn deze Lage Sneakers van Red-Rag echt iets voor jou! Met hun chunky hak en vetersluiting geven ze een stoere touch aan elke outfit.

Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van leer en zorgen voor een comfortabele pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling.

Met de merknaam "Red-Rag" weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. Deze sneakers hebben de kleurnaam "White Combi Fabrics" en zijn een echte eyecatcher. De productcode van deze sneakers is 76638, waardoor je precies weet welk model je in handen hebt.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat stappen, deze sneakers zijn de perfecte keuze. Ze passen bij elke gelegenheid en geven je outfit net dat beetje extra. Bestel vandaag nog jouw paar Red-Rag Lage Sneakers en loop in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies