Pantofola d Oro

Treviso Runner Uomo Low Tortoise Shell

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Pantofola D Oro
Merk kleurnaam Tortoise Shell
Merk product code 10223038
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Treviso Runner Uomo Low is een stijlvolle Lage Sneaker voor heren. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze sneaker niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen.

Deze sneaker is van het merk Pantofola D Oro, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze schoen is Tortoise Shell, wat een unieke en trendy uitstraling geeft. Met de productcode 10223038 kun je deze sneaker gemakkelijk vinden en bestellen.

De Treviso Runner Uomo Low heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een sportieve look wilt creëren, deze sneaker is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies