Pantofola d Oro

Celano Uomo Low Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Pantofola D Oro
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 10231036
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers voor heren? Dan is de Celano Uomo Low van Pantofola D Oro de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.

De Celano Uomo Low in de kleur Olive is een echte eyecatcher. Het merk Pantofola D Oro staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze sneakers. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke casual outfit.

Met de productcode 10231036 weet je zeker dat je de originele Celano Uomo Low van Pantofola D Oro in handen hebt. Deze sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook tijdloos. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid, of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat met vrienden. Met de Celano Uomo Low ben je altijd verzekerd van comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies