New Balance

WL574 Nimbus Cloud White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk New Balance
Merk kleurnaam Nimbus Cloud White
Merk product code WL574
Serie 574
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De WL574 Lage Sneakers voor dames van New Balance zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze een stijlvolle en duurzame keuze zijn. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. De ronde neus en vetersluiting zorgen voor een klassieke uitstraling die perfect past bij elke casual outfit.

De WL574 is onderdeel van de populaire 574 serie van New Balance, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en uitstekende kwaliteit. Met de Nimbus Cloud White kleurnaam voegen deze sneakers een vleugje elegantie toe aan je look. De productcode WL574 zorgt ervoor dat je precies het juiste paar kunt vinden.

Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de WL574 Lage Sneakers van New Balance zijn de perfecte keuze. Ze combineren stijl, comfort en kwaliteit op een unieke manier. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar zelf het verschil dat deze sneakers maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies