New Balance

IV574 Natural Indigo White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk New Balance
Merk kleurnaam Natural Indigo White
Merk product code IV574
Serie 574
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De IV574 Lage Sneakers van New Balance zijn perfect voor baby's die stijlvol en comfortabel willen rondlopen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je kleintje veilig kan spelen en ontdekken.

Met de klittenbandsluiting zijn deze sneakers gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor drukke ouders en actieve baby's. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor kleine teentjes om vrij te bewegen.

De IV574 sneakers maken deel uit van de populaire 574 serie van New Balance. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De natuurlijke indigo witte kleur geeft een frisse en trendy uitstraling, waardoor je kleintje er altijd modieus uitziet.

Laat je baby de wereld ontdekken in stijl met de IV574 Lage Sneakers van New Balance. Bestel ze vandaag nog en geef je kleintje het comfort en de stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies