New Balance

997 Marblehead

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Kunststof
Merk New Balance
Merk kleurnaam Marblehead
Merk product code CM997
Serie 997
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De New Balance 997 Lage Sneakers voor heren zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze een stijlvolle en duurzame keuze zijn. De binnenkant van de schoenen is bekleed met comfortabel textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm. De kunststof zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling die perfect past bij elke casual outfit.

De New Balance 997 Lage Sneakers behoren tot de Marblehead-collectie van het merk. Met de productcode CM997 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product. Deze sneakers maken deel uit van de populaire 997-serie, die bekend staat om zijn comfort en stijl. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze sneakers zijn de perfecte keuze om je look compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies