We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

MUNICH is opgericht in 1939 door de Spaanse Luis Berneda. Toen nog bekend onder de bedrijfsnaam Berneda. Hij produceerde voetbalschoenen voor F.C. Barcelona en voor het rugbyteam Santboiana. In 1948 kwam de eerste lage voetbalschoenen uit met aluminium spikes aan de onderkant. Enkele jaren later werden de MUNICH zaalvoetbalschoenen en handbalschoenen in Spanje enorm populair. In 1953 ging het bedrijf over op de tweede generatie van de familie. Zij voegde het bekende kenmerk 'X' toe aan de schoenen en veranderde de naam naar Munich. Sindsdien zijn MUNICH schoenen niet meer weg te denken!

In het jaar 2000 besloot MUNICH een streetwear collectie te maken met hippe MUNICH sneakers. Vandaag de dag heeft MUNICH vier divisies. Sport, fashion, tassen en accessoires. De sport divisie is waar het allemaal begon en heeft MUNICH gebracht waar het nu staat. MUNICH heeft hoge ogen gescoord door de eerste zaalvoetbalschoenen te ontwerpen. Sindsdien is het merk een wereldleider in sportschoenen.

Vanaf 2002 werd MUNICH, met groot succes, internationaal gedistribueerd. De jaren volgde met veel winnende awards. In 2013 werd Xavier Berneda CEO van MUNICH. Hij is de 3e generatie van Bernada's familie die het merk leidt.

De MUNICH sneakers zijn een combinatie van traditie en moderniteit. Het merk blijft zijn roots behouden, maar met een sterk internationaal tintje. Hun visie is om een wereldwijde organisatie te zijn door innovatie, het ontwerp en de kwaliteit van de MUNICH schoenen.

De MUNICH sneakers voor mannen en vrouwen zijn erg populair, maar het merk heeft ook kinderschoenen. Zelfs de allerkleinste moeten kunnen pronken met de karakteristieke 'X' die het merk vertegenwoordigt. Daarin is de kwaliteit voor de volwassenen net zo belangrijk bij de kinderschoenen.

Koop MUNICH schoenen online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete MUNICH schoenen gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw MUNICH schoenen zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies