Michael Kors

Skyler Bootie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 43F7SKFE5D
Serie Skyler
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Skyler Bootie is een trendy paar hoge sneakers voor dames van het bekende merk Michael Kors. Met zijn zwarte kleur en stijlvolle ontwerp is deze schoen een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw. De bovenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig polyester, terwijl de binnenkant en de binnenzool zijn gemaakt van comfortabel textiel. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

De Skyler Bootie uit de Skyler serie heeft een sleehak, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. De ronde neus en het elastische sluitingssysteem maken deze schoen niet alleen modieus, maar ook praktisch en gemakkelijk aan te trekken. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze schoenen loop je er altijd stijlvol bij.

Met de merkproductcode 43F7SKFE5D ben je verzekerd van een authentiek paar Michael Kors schoenen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De Skyler Bootie is geen uitzondering en zal je niet teleurstellen. Voeg dit paar hoge sneakers toe aan je collectie en maak elke outfit compleet met een vleugje stijl en klasse.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies