Michael Kors

Orion Trainer Optic White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Optic White
Merk product code 43F2ORFS1D
Serie Orion
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Orion Trainer is een trendy paar Lage Sneakers voor dames, ontworpen door het bekende merk Michael Kors. Met zijn chunky hak en ronde neus heeft deze sneaker een moderne uitstraling die perfect past bij elke casual outfit.

Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden met een aangenaam gevoel.

De rubberen zool van de Orion Trainer biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, rennen of dansen. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm.

Deze specifieke uitvoering van de Orion Trainer heeft de kleurnaam "Optic White" en de productcode "43F2ORFS1D". Deze schoen maakt deel uit van de Orion serie, die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.

Met de Orion Trainer ben je klaar om de wereld te veroveren met stijl en comfort. Bestel vandaag nog je eigen paar en voeg een vleugje Michael Kors toe aan je schoenencollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies