Michael Kors

Keaton Lace Up Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code 43R5KTFP1B
Serie Keaton
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Keaton Lace Up Lage Sneakers voor dames zijn een must-have voor elke fashionista. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle look. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Keaton Lace Up Lage Sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Michael Kors, wat staat voor kwaliteit en elegantie. De kleur van deze sneakers is Vanilla, een subtiele en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is 43R5KTFP1B, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

De Keaton Lace Up Lage Sneakers behoren tot de Keaton serie, die bekend staat om zijn trendy en moderne ontwerpen. Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling, terwijl ze toch helemaal up-to-date zijn met de laatste modetrends.

Met de Keaton Lace Up Lage Sneakers ben je klaar om de wereld te veroveren. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat stappen, deze sneakers zullen je stijlvol en comfortabel houden. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje Michael Kors glamour toe aan je schoenencollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies