Michael Kors

Keaton Lace Up Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 43R5KTFP1B
Serie Keaton
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Keaton Lace Up Lage Sneakers van Michael Kors zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten. De binnenzool is ook gemaakt van textiel en biedt extra comfort tijdens het dragen.

De rubberen zool van de Keaton Lace Up sneakers zorgt voor een goede grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt wandelen of rennen. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. De vetersluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan te trekken en zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten tijdens het dragen.

Deze Keaton Lace Up sneakers behoren tot de Keaton serie van Michael Kors, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy producten. De bruine kleur van deze sneakers geeft ze een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor ze perfect passen bij verschillende outfits en gelegenheden. De productcode van deze sneakers is 43R5KTFP1B, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Met de Keaton Lace Up Lage Sneakers van Michael Kors ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit compleet met deze trendy schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies