Michael Kors

Keaton Lace Up Optic White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Optic White
Merk product code 43T2KTFS2L
Serie Keaton
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Keaton Lace Up Lage Sneakers van Michael Kors zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De Keaton Lace Up Lage Sneakers zijn onderdeel van de Keaton serie van Michael Kors. Deze serie staat bekend om zijn trendy en tijdloze ontwerpen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met hun ronde neus en vetersluiting hebben ze een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Deze sneakers zijn uitgevoerd in de kleur Optic White, wat zorgt voor een frisse en moderne look. De productcode van deze sneakers is 43T2KTFS2L, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Met de Keaton Lace Up Lage Sneakers van Michael Kors ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies