Michael Kors

Bodie Slip On Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 43T1BDFP9D
Serie Bodie
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Bodie Slip On is een must-have paar lage sneakers voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm en extra comfort.

De rubberen zool van de Bodie Slip On biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en bewegen. Het elastische sluitingssysteem zorgt ervoor dat je de sneakers gemakkelijk kunt aan- en uittrekken, zonder gedoe met veters. De ronde neus geeft de schoenen een moderne uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen.

De Bodie Slip On is ontworpen door het bekende merk Michael Kors, dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. De zwarte kleur van deze sneakers voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Met de unieke productcode 43T1BDFP9D en behorend tot de Bodie serie, ben je verzekerd van een exclusief paar schoenen dat je look naar een hoger niveau tilt.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Bodie Slip On is de perfecte keuze. Combineer ze met je favoriete jeans, een trendy jurk of een sportieve outfit en maak een fashion statement waar je ook gaat. Bestel vandaag nog je eigen paar Bodie Slip On sneakers en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies