Michael Kors

Bodie Slip On Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 43T1BDFS1D
Serie Bodie
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Bodie Slip On is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Bodie Slip On is ontworpen door het bekende merk Michael Kors, dat bekend staat om zijn trendy en tijdloze ontwerpen. Deze specifieke kleur is zwart, wat een klassieke en veelzijdige keuze is die bij elke outfit past. De merkproductcode voor deze schoenen is 43T1BDFS1D, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een authentiek Michael Kors-product krijgt.

De Bodie Slip On behoort tot de Bodie-serie, die bekend staat om zijn comfortabele pasvorm en moderne stijl. Deze sneakers hebben een elastische sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de schoenen een trendy uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Met de Bodie Slip On lage sneakers ben je klaar om de dag in stijl door te brengen. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een trendy look, deze sneakers zullen je niet teleurstellen. Voeg een vleugje klasse toe aan je schoenencollectie met de Bodie Slip On van Michael Kors.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies