Michael Kors

Allie Wrap Trainer Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code 43R6ALFP2B
Serie Allie
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Allie Wrap Trainer is een stijlvolle toevoeging aan de collectie Lage Sneakers voor dames. Dit trendy paar sneakers is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt bewegen.

De Allie Wrap Trainer is ontworpen door het bekende merk Michael Kors, dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. De kleur van deze sneakers is Vanilla, een subtiele tint die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de productcode 43R6ALFP2B weet je zeker dat je het juiste paar in handen hebt.

De Allie Wrap Trainer behoort tot de Allie serie, die bekend staat om zijn eigentijdse ontwerpen en comfortabele pasvorm. Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl ze toch modern en trendy blijven.

Met de Allie Wrap Trainer ben je klaar om de wereld te veroveren. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, deze sneakers zullen je stijlvol en comfortabel begeleiden. Voeg dit must-have paar toe aan je collectie en maak een statement waar je ook gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies