Michael Kors

Allie Trainer Optic White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Optic White
Merk product code 43R5ALFP3L
Serie Allie
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Allie Trainer is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

De Allie Trainer is ontworpen door het bekende merk Michael Kors, dat bekend staat om zijn tijdloze en trendy ontwerpen. De kleur van deze sneakers is Optic White, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De productcode van deze schoenen is 43R5ALFP3L, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De Allie-serie is een populaire keuze onder fashion-forward dames, vanwege de combinatie van stijl en comfort.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, de Allie Trainer is de perfecte keuze om je outfit compleet te maken. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van deze geweldige sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies